Reviews

Wat anderen voelden toen we een ceremonie deelden.

“Hoi Margot,

Het is al een tijdje geleden (iets meer dan een half jaartje) toen je ons trouwde in het stadhuis in Goes op 26 april 2018. Wat kijken we terug op een prachtige dag en vooral een prachtig moment bij jou in het stadhuis. Je verwoordde onze gedachten super en kon iedereen zijn aandacht erbij houden. We kregen achteraf zo veel positieve opmerkingen over de ceremonie dat we dat toch ook nog even door wilden geven aan jou. We hebben zelf ook al heel wat ceremonies meegemaakt, maar die van ons (ook al zeggen we het zelf, haha) vonden we het persoonlijkst! Hartelijk dank daarvoor!”
Met vriendelijke groetjes, Matthijs en Jeanine

“Beste Margot,

Na het enorme nagenieten afgelopen week, willen we jou nog hartelijk bedanken voor het sluiten van ons huwelijk. We vonden het heel bijzonder, we waarderen je leuke interactie met de kinderen, de mooie aanvulling en spontane reactie op Cindy haar verhaal en de zeer correcte, enthousiaste en warme manier van het leiden van de ceremonie.

Voor ons heeft dit een enorme waarde en we kijken hier met een zeer goed gevoel op terug.

Ook van vrienden en familie hoorden we lovende reacties. Mensen hebben zeer aandachtig geluisterd en bleven geboeid. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar gezien vele al meerdere huwelijksvoltrekkingen hebben meegemaakt, kunnen we zeggen dat dit wel uniek was. Ook de buitenlandse kinderen konden het goed verstaan en vonden het geweldig om erbij te zijn!

Tevens is er zorgvuldig omgegaan met onze tips en hints zodat er ook met de familieperikelen goed rekening is gehouden. We hebben hier niet meer over gesproken, maar gezien het feit dat het allemaal goed verliep moet hier goed rekening mee gehouden zijn!

De stemming zat er na de ceremonie goed in en het werd een groot feest. Zeer gemoedelijke, sociale en enthousiaste open sfeer, waarvan wij denken dat de “toon” gezet is tijdens de ceremonie.

Hartelijke groet,” Ard en Ischa

“Hoi Margot,

We wilden je nogmaals heel erg bedanken voor de super leuke ceremonie. Het paste compleet bij ons en alle mensen vonden je echt helemaal super!

Nogmaals enorm bedankt voor het voltrekken van ons huwelijk!”

Groetjes, Mayke en Eric 

“Hey Margot, 
wij willen je heel erg bedanken voor de mooie dienst. Iedereen vond het heel mooi en het betekende heel veel voor ons!” 

– Soizick & Niels, 2020

“Hoi Margot, Wij hebben een heel mooie en gezellige trouwdag beleefd, mede dankzij een superleuke, spontane ceremonie in het stadhuis. Wij zijn je dankbaar dat je het precies hebt vormgegeven zoals wij graag wilden: ongedwongen, spontaan, warm en liefdevol. Dank je wel!” Liefs, Anne en Coos – 2020