Sociale media: de ervaringen van een trouwambtenaar

Wil je meer over mij in het dagelijks leven te weten komen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn social media kanalen (scroll naar beneden) en maak een connectie met me, dat vind ik echt heel tof!Β 

Instagram

Facebook

1 day ago

The love is in the details πŸ’› ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 day ago

Weet je nog?Mijn verhaal over die β€œmuzikale omlijsting”, verzorgd door Moeder Natuur? 😱Fotografe Ramona Izeboud heeft dat natuurlijk vastgelegd! En voor mij is het iets dat ik nooit meer vergeet (en hopelijk niet meer meemaak), dus ik wil haar foto’s hier graag delen.Zoals je ziet, kon iedereen in de zaal er ook wel om lachen (want anders had ik natuurlijk ook niet zo staan lachen) en had ook dit verhaal uiteindelijk een gelukkig einde πŸ˜‰.#ervaringenvaneentrouwambtenaar #babs#margot#goestrouwen#humor#gowiththeflow#fun#weddingvibes#theysaidyes#happilyeverafter ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

𝐼𝓃 𝒢 π“Œπ‘œπ“‡π“π’Ή π’»π“Šπ“π“ π‘œπ’» π“‰π“‡π‘’π“ƒπ’Ήπ“ˆ, 𝒷𝑒 𝒢 π’Έπ“π’Άπ“ˆπ“ˆπ’Ύπ’Έ ✨Ik heb β€˜iets’ met β€˜vintage’. πŸ’œEcht vintage en design, en altijd al gehad. Een grote droom van mij is dan ook een groter huis of eigen winkel te hebben, gevuld met prachtige, authentieke spullen. Met echt karakter, die een ruimte de goede vibe geven. Ik heb al heel wat spullen verzameld. Handgemaakt, origineel en apart. En die kun jij gaan gebruiken tijdens je huwelijksceremonie of -feest! 🀩Achter de schermen ben ik druk bezig met categoriseren en fotograferen, zodat alles online kan worden β€˜uitgestald’. Wordt vervolgd dus, op Maritales.nl.Ben je nu al benieuwd? Neem dan gewoon contact met me op!#VintagevibesπŸ’œ #trouwen #bruiloftdecoratie #weddingdeco #origineel #zoleuk ... See MoreSee Less
View on Facebook
Muziek…Een mooie songtekst die je gevoel precies goed omschrijft of een melodie die helemaal past bij het moment. πŸ₯°Muziek is heel vaak een mooie omlijsting van een ceremonie. En natuurlijk is het ook een mooi middel om de overgang van de ceremonie naar het verdere feestprogramma vorm te geven. πŸ˜‰Vandaag hadden mijn collega Corrie en ik wel héél bijzondere β€˜muziek’ in het stadhuis, verzorgd door Moeder Natuur 😱. De harde wind die raasde langs de ramen zorgde voor een resonerend geluid πŸ€”. Gelukkig kon iedereen er de humor wel van inzien. Er zijn wat bijzondere foto’s van me gemaakt. Als ik die krijg, zal ik ze delen. Dan krijg je een beter beeld van wat ik bedoel πŸ˜‰Hoe dan ook: mijn trouwseizoen 2023 is officieel geopend!Fijn weekend!πŸ’œ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vandaag mocht ik weer iemand op weg helpen die gevraagd is als ✨ BABS voor 1 dag ✨Het is een grote eer, als je door bekenden wordt gevraagd om ze te trouwen. Maar wat er allemaal op je afkomt kan behoorlijk overweldigend zijn. Want… waar begin je? Hoe β€˜hoort’ het te gaan?Het helpt als je samen met een ervaren iemand een beeld kan vormen van de ceremonie die jij wil gaan leiden. Met (start) voorbeeldvragen, tips & tricks voel je je dan al snel zeker genoeg om de uitdaging aan te gaan. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met me op!πŸ’› ... See MoreSee Less
View on Facebook

Β