Sociale media: de ervaringen van een trouwambtenaar

Wil je meer over mij in het dagelijks leven te weten komen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn social media kanalen (scroll naar beneden) en maak een connectie met me, dat vind ik echt heel tof!ย 

Instagram

Facebook

1 month ago

๐Ÿš™ ๐Ÿ’› in IJzendijke!#ervaringenvaneentrouwambtenaar#trouwenin2022#trouweninbelgie#trouweninnederland#trouwenineenkasteel#uniekeceremonie#creatieveceremoniesmetechteconnectie ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

๐Ÿ˜‚Welk bruidspaar heeft ook zulke leuke en creatieve vrienden/familie/collegaโ€™s? ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

22 02 2022Wรกt een fantastisch mooie (trouw)datum!(Want: ook nog eens een palindroom: als je de datumachterstevoren leest, is hij precies hetzelfde!) Ik mag dus zo naar het stadhuis om een geregistreerd partnerschap te voltrekken!Wat gaan jullie doen op deze bijzondere dag? Ik wens je in elk geval een happy โ€œtwoโ€™s day!โ€ ๐Ÿคฉ#ervaringenvaneentrouwambtenaar #geregistreerdpartnerschap #goes #liefdevieren #teamtruelove #trouweninzeeland #trouwenin2022 ... See MoreSee Less
View on Facebook

ย