Happy wedding anniversary!
Huwelijksjubilea

okt 1 2022

In Zeeland kun je op allerlei bijzondere plaatsen trouwen. In dit blog deel ik mijn favo Zeeuwse trouwlocaties met jullie, zodat jullie op weg worden geholpen in jullie zoektocht! Het zijn er zoveel: jullie droomlocatie zit hier vast tussen! En zo niet; mis je er eentje? Laat het me weten, want ik blijf altijd op zoek naar de Zeeuwse pareltjes!

(Ter info: dit is geen ’top zoveel’, maar een willekeurige opsomming, want ik vind ze allemaal even tof! En nee, ik heb er (nog) niet altijd als trouwambtenaar gestaan.)

Arendsslot, ‘s-Heer Arendskerke 

   Ik voel me vereerd dat ik hier al vaak een ceremonie heb mogen leiden. Iedere keer is het weer een feest om me weer in Frankrijk te mogen wanen, en dat zo vlakbij huis. Deze (officiële) trouwlocatie is uniek! Wil je er meer over weten om te onderzoeken of dit jullie droomlocatie is? Kijk dan hier!

Fletcher Hotel Slot Moermond, Renesse

 Ik blijf nog even in de sfeer van de kastelen, want ik wil   graag ook het Slot Moermond onder jullie aandacht brengen. Dat vind je in Renesse, op Schouwen-Duiveland en is onderdeel van Fletcher. Dit jaar is het landgoed uitgeroepen tot Trouwlocatie van het jaar 2022, dus je kunt er veel van verwachten. Wil je meer informatie? Klik dan hier (aff.)!

 

Het Zeeuws Waegen’uus (Zeeuws Wagenhuis)

Een beetje verstopt is ook dit mooie plekje. Het wagenhuis ligt, middenin een landelijke omgeving en vlakbij zee, op het erf van een monumentale boerderij met een prachtige tuin. Is dat de sfeer die jullie zoeken? Hier vind je meer informatie!

De grote Kerk, Groede

Willen jullie trouwen in een kerk? Ook dat kan in Zeeland! Onder andere in deze: de grote kerk in Groede. Hier kan zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk worden voltrokken. 

Deze locatie leent zich ook heel goed voor een receptie of een (bruilofts)feest tot ca. 200 personen. Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kijk dan zeker even hier!

 

Hofstede ’s Gravenhoek, Wissenkerke

 Al zoekend, vind je gelukkig vaak de mooiste, nog wat meer onbekende en dus unieke plekjes. Als je dit plaatje ziet, dan zie je Zeeland: groen afgewisseld met water, dus eigenlijk alles dat je zoekt! Ik kende Hofstede ’s Gravenhoek eerder nog niet, maar ik ben blij dat ik het heb gevonden en vind het echt een aanrader! Wil je meer weten? Klik dan hier!

 

Landgoed Twistvliet, Vrouwenpolder

Deze locatie is echt een begrip in Zeeland! Je vindt Landgoed Twistvliet tussen het groen en dat maakt het voor de lente en zomer een prachtig decor voor jullie huwelijk. In de herfst of winter is het ook bijzonder sfeervol. Op dit sfeervolle landgoed kunnen jullie elkaar het ja-woord geven ten overstaan van jullie vele dierbare gasten (tot wel 300!). Nieuwsgierig? Kijk dan hier!

Kasteel Westhove, Oostkapelle/Domburg 

Ik krijg altijd een vakantiegevoel als ik in (de buurt van) Domburg ben. Wie niet? Kasteel Westhove zie ik dan ook regelmatig. Wat vind ik dat een fijne plek, omringd door het groen van de Manteling. En dan kun je er ook nog trouwen! Nieuwsgierig? Klik dan hier!

 

Hotel Veerse Meer (Fletcher), Arnemuiden

Het Veerse Meer. Wat is het daar toch fijn. Ik kom er zelf heel graag, om te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft: rust en ruimte. Zoeken jullie die sfeer voor jullie bruiloft, gecombineerd met alle gemakken en luxe van een hotel? Onderzoek hier (aff.) dan of deze locatie  jullie droomlocatie is!

 

De Zeeuwse Oase (eerder de Zeeuwse Rozentuin), Kats


Trouwen tussen de rozen? Ook dit is een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan worden gehouden in één van de tuinen of bij slecht weer in de kas  (er is ook een restaurant). Als de ceremonie is afgelopen, kun je blijven om te proosten, dineren en feesten én als je wilt, te blijven logeren. 
Neem contact op voor meer informatie.

 
Strandpaviljoen Panta Rhei, Vlissingen 

“Alles stroomt”, dat betekent Panta Rhei. Dit strandpaviljoen ligt dan ook geheel passend aan het water in Vlissingen. Zoeken jullie die relaxte sfeer en wil je meer weten? Klik dan zeker even hier ! 

 

Gasterij Schoudee, Wemeldinge

Bij Gasterij Schoudee word je, de naam zegt het al bijna, heel gastvrij ontvangen. Ik heb dat ook mogen ervaren en wat was het leuk! Als het weer meezit, kunnen jullie prima buiten trouwen in het prieeltje! Hier vind je meer informatie!

 

Uitspanning De Houtzaagwerf, Kortgene

Zijn jullie op zoek naar een meer Franse, relaxte sfeer? Onderzoek dan zeker eens of deze plek bij jullie past! Het is namelijk heel  intiem en gezellig ingericht, dat heb ik zelf mogen ervaren. Het buitenleven hoort er ook echt bij! Willen jullie meer weten? Klik dan hier!

 

Grand Cafe El Molino / Guesthouse Ensenada, Schoondijke

Een molen. Hoe mooi is een molen? En hoe mooi is een molen die ook nog eens als decor kan dienen voor jullie huwelijk? Tel daar nog een mooi landgoed bij op en je hebt het totale plaatje. Ze noemen het niet voor niets het “verborgen paradijs”! Kijk dus snel hier als dit jullie aanspreekt!

De Koffietuin, Oudelande

Zoeken jullie een kleinschaliger, ongedwongen plek met veel mogelijkheden, die nog niet echt door de grote massa ontdekt is? Ga hier dan eens kijken! 

Kasteel Ter Leyen, Assenede

Oké, strikt genomen ligt dit pareltje niet meer in Zeeland. Maar het is zo vlak over de grens dat ik het hier toch wil meenemen, want stel je voor dat je dit anders zou missen! Dit kasteeltje is niet alleen te huur als trouwlocatie, maar je kunt er ook (met of zonder je gasten) overnachten! Geweldig toch? Kijk zeker even hier!

 
Goes trouwen/Goese locaties 

Ik ben natuurlijk ook BABS voor de gemeente Goes. Daar vind je ook nog andere mooie plekjes om te trouwen:Oude stadhuis van Goes, Uitspanning de Goederenloods, Zeeuwse Klipper ‘De Avontuur’, Het Arendsslot, Stichting ‘Dorpshuis de Griffioen de oude raadszaal’, binnenplein van Ambachtscentrum, Eeterij-spelerij Vierlinden of de Wandelkerk Grote of Maria Magdalenakerk.

Zien we elkaar snel op één van deze top trouwlocaties van Zeeland? Ik zou het een eer vinden!

 

Bruiloft voorbereiden Trouwinspo Wedding Preparations

Latest Articles

Best Wedding Themes

All Demos Included

With Wedding WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable and enchanting online presence. Start create your dream wedding site today.

Best Wedding Themes

All Demos Included

With Wedding WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable and enchanting online presence. Start create your dream wedding site today.

Shop now our wedding registry, help us to achieve our dreams !

Our Contacts

ADDRESS

1080 Brickell Ave - Miami

United States of America

EMAIL

info@wedding.com

PHONE

Sarah +1 473 483 384

Jane +1 395 393 595

Follow us

Request a Quote

Find out first how much you can go to spend and ask us for more information on our contact page.

Contact Us

Let's Get in Touch

Fout: Contact formulier niet gevonden.